politicon.eu

názory a komentáře

Česko Ostatní témata Prezident 2018

Kdo je „sextremistka“ Diashová?

Především je to „borka co ukázala kozy Zemanovi“. Jinak se ale jedná o 28 letou aktivistku ukrajinsko-angolského původu hlásící se k radikálnímu hnutí FEMEN. Angelina Diash pochází ze západní Ukrajiny a je vystudovanou psycholožkou. V dnešní době se ale realizuje zejména v aktivistické činnosti. Může se to zdát vtipné, ale Miloš Zeman by měl být poctěn, protože Diashová patří k opravdu ke špičce tohoto hnutí.


V minulosti se už několikrát objevila na velkých akcích. V červenci loňského roku ztropila výtržnost na tiskové konferenci po jednání běloruského prezidenta Alexandra Lukašenka s jeho ukrajinským protějškem Petro Porošenkem. Křičela slogany propagující svobodu Běloruska a konec diktátorské vlády Lukašenka. Zadržela ji policie, byla obviněna z výtržnictví. Podle ukrajinských médií jí hrozí dva až šest let vězení. Během roku 2017 ještě stihla předvádět kanibalku před policejní stanicí (fotky), ale hlavně hned o měsíc později narušila úvodní ceremoniál fotbalového utkání mezi reprezentacemi Ukrajiny a Turecka. Zde se nápisem „Erdogan Killer“ na hrudi (fotky) snažila protestovat proti diktátorskému režimu zmíněného tureckého prezidenta.

V rozhovoru pro magazín the Root, uvedla, že „svou zem miluje, avšak nesouhlasí s jejím režimem“. Hlásá, že na Ukrajině vládne diktatura pod vlivem Ruska. Právě anti-Ruský pohled ji pravděpodobně přiměl k pátečnímu činu.  Diashová se v pátek dostala do volební místnosti na pražských Lužinách. A právě ve chvíli když se sem dostavil prezident Zeman s manželkou, se rychle svlékla, skočila před něj a za pozornosti přítomného tisku na něj vykřikovala „Zeman Putin’s slut!“, tedy „Zeman, Putinova děvka“, což měla bílou barvou napsané i na obnažené hrudi. Dosluhujícího českého prezidenta (oprávněně) mnoho lidí považuje za loutku Kremlu a Pekingu. Její vystoupení trvalo asi 5 vteřin, než ji zneškodnila prezidentova ochranka. [můžeme polemizovat o přiměřenosti zákroku, kdy na ni použili metody, jako by měla minimálně raketomet]. Diashová ani po zákroku nepřestala vykřikovat své heslo.


PROHLÁŠENÍ K PÁTEČNÍMU INCIDENTU:

„Ukrajinská sextremistka Angelina Diashová zaútočila na volební místnost v Praze během volby stávajícího prezidenta Miloše Zemana. Sextremistka vykřikla ‚Zeman, Putinova běhna‘ – stejná slova jako ta, která měla napsaná na své nahé hrudi. Zeman je nejzářnější představitel kremelského bordelu spolu s tak zkušenými politickými prostituty jako Donald Trump, Gerhard Schröder, Pedro Agramunt, Sarah Wagenkneht, Silvio Berlusconi, Igor Dodon a Marie (sic!) Le Penová. Hnutí FEMEN varuje český národ, že volbou setrvale opilého prostituta Zemana dávají hlas jeho kremelskému pasákovi Vladimiru Putinovi.“



Zajímavostí však je, že hnutí FEMEN vyhlásilo svůj rozpad již v roce 2015, což potvrdily i někkteré jeho zakladatelky. Známost si získalo hlavně mnoha protesty, kdy se na veřejných místech objevovaly mladé ženy svlečené do půl pasu s hesly na prsou. Takové akce provedly u hlavní moskevské katedrály, u sídla plynárenského gigantu Gazprom či během ruských prezidentských voleb.

Diashová, která k hnutí patří témeř od jeho počátku se očividně odmítá smířit s jeho rozpuštěním a patří k těm aktivistkám, které v protestech pod jménem FEMEN pokračují na „vlastní pěst“. Poslední takovou akcí bylo, když se jistá Alisa Vinogradovova pokusila ve Vatikánu 25.prosince minulého roku ukrást sošku Ježíška. Na hrudi měla nápis „Bůh je žena“.

Pokračovat ve čtení tohoto článku?image/svg+xml
Tak jej prosím sdílejte, ať si jej můžou přečíst i ostatní.
Děkujeme za pochopení.
V případě problémů, nás prosím kontaktujte



Jak bude reklama vypadat?
-
Zakoupením reklamy odměníte autora článku částkou 60 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

LEAVE A RESPONSE

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..